Despre fondator

Grupul de firme EGV a fost fondat de Vlad Sarca in anul 2007 iar in anii care au urmat s-a extins in majoritatea pietelor europene, oferind servicii de recrutare in Germania, Franta, Suedia, Danemarca, Norvegia, Elvetia, Austria, Marea Britanie, Belgia, Romania, Ungaria, Bulgaria, Slovacia, Cehia, Letonia, Lituania, Grecia si Croatia.

Fondatorul este un antreprenor in serie si un impatimit al dezvoltarii continue prin educatie. Este absolvent de stiinte economice si de-a lungul timpului a studiat la Said Business School – Universitatea Oxford, MIT, Columbia Business School – New York si IE Business School – Madrid.

Pasiunea pentru educatie este dublata de dorinta de a contribui la binele comun, si este implicat activ in mai multe organizatii care promoveaza cauze caritabile menite sa sustina copii si tineri, persoane defavorizate si sa promoveze dezvoltarea economica durabila.

Pentru implicarea in aceste actiuni a primit mai multe distinctii de-a lungul anilor, precum „Arhitect al binelui” sau „Cel mai implicat manager in activitati CSR”.

Employers